Om oss


Serviceofferter hjälper dig att hitta bra tjänsteföretag snabbt, enkelt och tryggt när du behöver hjälp i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening. Tjänsten är helt gratis för dig att använda och du sparar tid & pengar genom att låta oss ta in offerter åt dig.

Att hitta tjänsteföretag kan ta tid & kräver en del arbete. Man vet sällan vart man ska börja leta och hur man ska gå tillväga. Samtidigt växer utbudet bland tjänsteföretag och vi ställer allt högre krav på både kvalitet & pris.

Vi förstår att man vill jämföra företag på ett snabbt och tryggt sätt, Det är därför vi finns till. Serviceofferter vill göra det enklare att både anlita och hitta tjänsteföretag. 

Så fungerar det

 

1. Beskriv vad du behöver ha hjälp med.

2. Ta emot och jämför upp till 5 offerter, från olika tjänsteföretag.

3. Välj företag och få jobbet gjort.

 

Att göra en offertförfrågan

Det kostar ingenting att göra en offertförfrågan. Man binder heller inte upp sig på någonting, då vi på Serviceofferter inte har några bindningstider på några av våra tjänster.

 

Den som gör en offertförfrågan godkänner att Serviceofferter skickar kontaktuppgifterna till företag som är anslutna till Serviceofferter. Den som gör en förfrågan på Serviceofferter är inte bunden till att anlita ett företag. Det är dock inte tillåtet att göra oseriösa eller påhittade förfrågningar, ett reellt behov av hjälp måste finnas.

 

Det finns inga garantier för antalet svar som genereras av en förfrågan. Serviceofferter garanterar inte relevansen i de svar som kommer utan matchar endast förfrågningar med tjänsteföretag baserade på  uppdragsbeskrivning och region. Dock ställer Serviceofferter krav på att anslutna företag håller sig till Serviceofferters villkor.